GRIP OP JE GEDACHTEN

Wil jij ook meer rust in je hoofd in onrustige tijden?

Hoe vaak maak jij je zorgen op een dag? Hoe vaak ervaar je spanning in je lichaam, omdat je bang bent dat er iets zou kunnen gebeuren? Waarschijnlijk vaker dan je zou willen, of dan goed voor je is. Het is ook niet raar dat jij je zo voelt. In deze onzekere periode van het Corona virus gaan onze gedachten soms met ons aan de haal. Word bewust van jouw lichaam en geest. Waar loop je tegenaan? Hoe laat jij je beïnvloeden door wat er nu speelt? Welke gedachten heb jij? Sommigen dingen doe je al jaren en het werkt redelijk, maar je wilt meer. Waar verlang je naar? Het vraagt om het onderzoeken van je eigen patronen en te begrijpen waarom ze zijn wat ze zijn. Alleen dan ben je in staat ze te veranderen. Ik kan je daarbij begeleiden. Naast mijn kennis te delen, wil ik je ook laten ervaren wat er gebeurt als je ECHT de tijd neemt om te luisteren naar jezelf en je gedachten door middel van video’s, lessen, en praktische oefeningen.

Wat je hier allemaal voor krijgt:

 

✓ Wekelijks lessen met uitgebreide kennis, video’s en opdrachten

✓ Opdrachten die je kunt downloaden en invullen

✓ Oefeningen die je inzicht geven in waar je nu staat en waar je naartoe wilt

✓ Begeleiding bij het inzichtelijk maken van je doelen

✓ Video’s met yogahoudingen die jou fysiek en mentaal helpen 

✓ Krachtige meditaties en audiobestanden  

✓ Leuke opdrachten voor meer bewustwording

✓ Waardevolle inzichten en inspiratie voor de rest van je leven  

✓ Mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de docent

 

Het online programma geeft duidelijke informatie. Meer kennis en inzicht. Je krijgt zowel informatie als yogalessen en opdrachten. Dit vond ik wel heel bijzonder. Wat je geleerd hebt leer je door de yoga en opdrachten te doorvoelen. De yogalessen zijn heel toegankelijk zowel voor de beginner als de meer ervaren yogi’s. Rayette heeft superveel kennis, weet heel veel. Dat merk je zowel in de theorie als in de praktijk. Ik voel mij een stuk rustiger, doordat ik weet waar dingen vandaan komen en hoe ik het zelf weer in balans kan brengen. De lessen van Rayette zijn zeker een aanrader!

Juliet Smaal

Docent Nederlands

DOCENT

Naam: Rayette van Weijen

Functie: Holistisch energetisch yoga & massage therapeut

Mijn naam is Rayette van Weijen en wil graag anderen inspireren om bewuster te leven. Graag wil ik jou inspireren om bewuster om te gaan met je lichaam en gedachten. Als we ruimte geven om echt te luisteren naar onszelf, dan geniet je elke dag van het leven. Yoga heeft mijn leven veranderd op het moment dat ik het hard nodig had. Ik leerde bewust te worden van mijn lichaam, te luisteren naar mijn grenzen en waar ik echt gelukkig van word.  Ik ben mij gaan verdiepen in het menselijk lichaam, om naar het geheel te kijken, waarin alles met elkaar verbonden is. Ieder lichaam is uniek, ieder mens is uniek. Ook jij!

 

LEEFSTIJL ELEMENTEN

VOEDING

Jouw gezondheid is het allerbelangrijkste. Een gezond lichaam en een gezonde geest zijn de basis voor een gelukkig leven. Wat kan je doen om jouw lichaam en geest zo gezond mogelijk te houden. Samen gaan we dit onderzoeken.

ONTSPANNING

Ontspanning betekent momenten van rust inbouwen waarop je niet bezig bent met de dagelijkse beslommeringen en zorgen. In dit programma leren we je verschillende manieren die jou helpen te ontspannen.

BEWEGING

We weten het allemaal, beweging is goed

voor ons lichaam. Maar waarom schiet het
er dan vaak bij in? In dit programma gaan we ook bewegen, bewust bewegen door yogahoudingen.
Een combinatie van kracht, lenigheid en coördinatie.

ZINGEVING

Inzicht krijgen in wie je bent en in de patronen die de manier waarop je leeft bepalen. Bewustwording is inzicht krijgen in een situatie en vooral in jezelf. Je realiseert je dat iets je helpt, of niet. Hoe je dat doet, of kan veranderen ga je leren.

FAQ

Wat zijn de kosten voor het programma?

De investering voor het hele programma bedraagt eenmalig 49 euro. Dit is incusief BTW.

    Wanneer kan ik beginnen met het programma?

    • Je kunt op ieder gewenst moment starten met het programma. Nadat je bent gestart ontvang je wekelijks een nieuwe module waarmee je direct aan de slag kunt. Je ontvangt per mail een bericht als de volgende module weer klaar staat.
    Wat zijn de tijden?
    • Je kunt op de tijden dat het jou het best uitkomt de lessen volgen. Je kunt tijdens een les ook pauzeren en later weer verder gaan.
    • Je hebt een jaar lang toegang tot het programma en de lessen dus je kunt later altijd nog terugkijken.