ONLINE BUSINESS PROGRAMMA’S

Wil jij ook je eigen online programma om zo nog meer klanten te kunnen bereiken?

Laat mij je helpen met het opzetten van jouw persoonlijke online programma of cursus

 • Stroom jij over van de content, kennis en nieuwe ideeën?
 • Wil jij je focussen op waar jij goed in bent en energie van krijgt?
 • Heb jij een coaching business die je ook online wilt uitbreiden?
 • Heb je veel expertise op het gebied van gezonde leefstijl die je wilt delen?
 • Wil jij zoveel mogelijk mensen helpen om zelf aan de slag te gaan met hun gezondheid & geluk?

Zeker in deze tijden van thuiswerken en offline events en bijeenkomsten die niet door kunnen gaan, is online business en coaching steeds meer in opkomst.

Er zijn veel coaches die hun diensten online willen gaan aanbieden maar niet goed weten hoe. Ze bezitten veel kennis en ervaring op hun specifieke vakgebied maar hebben geen ervaring met het digitaliseren hiervan.

Met online programma’s creëer je niet alleen enorm veel kansen voor jezelf als ondernemer, maar ook voor je klant. 

Is dit herkenbaar?

 • Je weet dat je veel meer klanten kunt bereiken door je aanbod ook online beschikbaar te maken.
 • Je wilt niet alleen meer 1-op-1 coachen maar grotere groepen tegelijk bereiken.
 • Je wilt dat je klanten de online lessen automatisch kunnen doorlopen, zonder omkijken.
 • Je wilt een professionele digitale leeromgeving
 • Je wilt meer klanten en meer omzet.

Maar hoe kan je zo’n online programma voor jouw business vormgeven? Hoe ga je al jouw kennis en expertise in een online programma gieten? Hoe kun je zorgen voor een een goede opbouw van je lessen?

Dit zijn allemaal vragen waarmee ik jou kan helpen. Ik begeleid je om in 3 eenvoudige stappen binnen 3 weken je online business te lanceren. Wil je weten HOE?

Vraag dan hieronder jouw GRATIS online business Scan aan. Ik ga dan samen met jou je business analyseren en geef jou een 1 op 1 advies met betrekking tot de mogelijkheden voor jouw online programma.

PROGRAMMA

SCAN & ADVIES

In een 1 op 1 sessie bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden voor een online programma of cursus. Ik denk met je mee over de beste invulling en geef je adviezen met betrekking tot de digitale leeromgeving.

PROGRAMMA

DESIGN

Aan de hand van jouw website en huisstijl ga ik een vormgeving maken voor de uitstraling en huisstijl. Daarnaast maak ik een programma outline met een opzet voor de digitale modules, lessen en opdrachten. 

PROGRAMMA

CREATIE

Ik zorg voor de benodigde tools en handvatten om jouw video’s op te nemen, te editen en digitaal beschikbaar te maken. Ik maak jouw presentaties digitaal en vul de online lessen in met jouw content en materialen.

PROGRAMMA

LANCERING

Het online programma wordt opgeleverd en kan worden gebruikt om te lanceren.

Je kunt het digitale materiaal gebruiken voor je website, een online leeromgeving, webinars of nieuwsbrieven.

Drs. Caren Vermaat

Bedrijfs- en leefstijl strateeg, programma creator

Mijn naam is Caren Vermaat en ik ben afgestudeerd bedrijfskundige. Vanuit mijn opleiding Bedrijfskunde heb ik geleerd strategieën en instrumenten voor bedrijven te ontwikkelen en dat heb ik een aantal jaren met veel plezier gedaan. Van kleins af aan heb ik een passie gehad voor gezonde voeding en leefstijl dus toen er een vacature voorbij kwam bij Vereniging Arts en Leefstijl heb ik die met beide handen aangegrepen en ben ik in het diepe gesprongen.

Voor de Vereniging heb ik me onder andere beziggehouden met de organisatie en ontwikkeling van scholingen en het opleidingsprogramma voor artsen en zorgprofessionals. Daarnaast deed ik alle communicatie-uitingen waaronder de vormgeving en invulling van de presentaties, de website, nieuwsbrieven en visuals.

Daarnaast ben ik me als compagnon van Dokter Tamara gaan toeleggen op de presentaties en organisatie van de Leefstijltoers. De Leefstijltoer is bedoeld om patiënten en consumenten te inspireren en motiveren hun leefstijl aan te passen en te verbeteren. De Leefstijltoer heeft diverse malen op locaties door het gehele land plaatsgevonden maar is sinds 2020 als onlineprogramma gepresenteerd. Door afwisselende onderwerpen en experts op het gebied van gezonde voeding en leefstijl is er een compleet online leerprogramma opgezet.

Vanwege mijn kennis en ervaring met het ontwikkelen en promoten van deze (online) programma’s en presentaties krijg ik regelmatig vragen van coaches en zorgprofessionals om ze te ondersteunen bij het digitaliseren van hun aanbod. Graag bied ik deze dienst aan om zelfstandige coaches en ondernemers te helpen bij het opzetten van een digitale presentatie, webinar of online programma.

PAKKETTEN

Als basis bied ik 3 verschillende pakketten aan. In overleg is dit aan te passen naar jouw persoonlijke leeromgeving. Daarnaast kun je de pakketten uitbreiden met extra opties.

KANSEN

KLANTEN

Met een online business programma kun je niet alleen veel meer klanten bereiken maar ook tegelijk helpen. Met een online programma kun je eenmalig modules en lessen opnemen die je ontinue kunt aanbieden, eventueel ook als groepslessen.

}

TIJDBESPARING

Het gaat jou veel tijd opleveren als je bepaalde lessen en presentaties maar 1 keer op hoeft te nemen en deze veelvuldig kunt inzetten als lesmateriaal.

PROFESSIONEEL

Het aanbieden van een online business programma komt professioneel over. Het laat zien dat jij met je tijd meegaat en kan inspelen op actuele ontwikkelingen en techniek.

FINANCIEEL

Met een online programma kun je veel meer klanten bereiken en bedienen. Hierdoor zal ook je inkomen worden vergroot. Met een eenmalige investering kun je lange tijd vooruit. De return on investment (ROI) is zeer goed. Je hebt je investering snel terugverdiend.

FAQ

Hoe lang duurt het voordat ik met mijn online programma aan de slag kan?

 • Het hangt er natuurlijk van af hoe groot en hoe uitgereid  je je programma wil maken. Een gemiddeld programma kan zeker binnen 3 weken al van start gaan!

Hoe lever ik mijn input aan?

 • We gaan samen overleggen wat voor jou de handigste manier is. 
Hoe worden de video opnames gemaakt?
 • Je ontvangt van mij een persoonlijke link voor het webinarpakket. Alles staat zo ingesteld dat jij op een door jouw aangegeven tijdstip de opnames kunt starten.
 • Je kunt vanuit je eigen omgeving de video/ webinar opnemen waarbij jouw powerpoints worden getoond en jij je presentatie kan geven.
 • Als je je tijdens de opnames een keer verspreekt of de deurbel gaat, geen probleem…dit kan er later uit worden geknipt. 
Bestanden
 • Als de video’s en PPT presentaties naar je zin zijn worden deze in een ZIP bestand naar je toegestuurd.
 • De bestanden worden zo aangeleverd dat jij ze kunt gebruiken op je website, in nieuwsbrieven, voor social media of andere presentaties.